Reklam

Genel Başkan Yıldız, Akit TV Haberin canlı yayın konuğu oldu

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Akit TV Haberin canlı yayın konuğu oldu

Genel Başkan Yıldız, Akit TV Haberin canlı yayın konuğu oldu
09 Temmuz 2024 - 23:08 - Güncelleme: 17 Temmuz 2024 - 14:30

Akit TV Haberin canlı yayın konuğu olan Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, DEM ve CHP’li Belediyelerin daha önce Kur’an Kurslarına tahsis edilen yerlerin kullanım haklarını iptal edilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu zihniyetin İslam ile milletin değerleri ile sürekli kavga ettiğini belirten Yıldız, “CHP ve DEM zihniyetlerinin şimdiye kadar din düşmanlığından başka sergiledikleri bir durumun söz konusu olmadığı görülüyor. Yerel yönetimlere geldiklerinde ilk iptal etmeye çalıştıkları, dini, manevi eğitimlerin verilmesine ilişkin protokoller olmuştur. CHP ve DEM zihniyeti burada da bizi yanıltmamıştır. Yerel yönetimler halkın dini milli değerlerini ön planda tutarak çalışmalarını yapmaları lazım. Akıllarını başlarına almaya, milletin hassasiyetlerine uygun hareket etmeye, buna uygun çalışma üretmeye davet ediyorum. Biz de aziz milletimizin değerleriyle hesaplaşmaya çalışan zihniyetle hesaplaşmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Bu tip çarpık zihniyetlerin karanlıktan cehaletten beslendiklerine vurgu yapan Yıldız, “Diyanet’in Kuran Kurslarında ve gençlik merkezlerinde birlik beraberlik, vatan sevgisi aşılanıyor. Dolayısıyla birliğin beraberliğin olduğu yerde ilmin olduğu yerde hiçbir batıl fikir ve sapık ideoloji yaşam şansı bulamayacağından bunlarda bu alanları kendi alanlarına çevirmeye çalışıyorlar. İşte biz buna Hak ve batıl mücadelesi diyoruz. İnşallah biz hakkın her alanda hakim olması için çalışmalarını yapan kurum ve kuruluşlar olarak bu ifsat şebekeleriyle her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Yıldız, Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminalindeki Mola Standının kaldırılmak istenmesinden, Arapça levhaların kaldırılmasına kadar CHP ve DEM partinin uygulamaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e çağrıda bulundu “Bu milletin birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Bu birlik ve kardeşliği tesis etmek sadece inançlı insanların, muhafazakar insanların, dindar insanların görevi değil Türkiye Cumhuriyeti toprakları içerisinde yaşayan herkesin bu birliği tesis etme inşa etme sorumlulukları vardır. Onun için bu tür yanlış uygulamalarda bulunan belediyelerine bu konuda engel olmasını, çağrıda bulunmasını ve yapmış oldukları yanlış uygulama ve kararlardan dönmeleri için çağrıda bulunmasını Sayın Özgür Özel’e çağrı da bulunarak teklif ediyorum” şeklinde konuştu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları