Reklam

Osman Aydın Başkanımıza Takdir Plaketi

Osman Aydın Başkanımıza Takdir Plaketi
29 Aralık 2020 - 23:45

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, sendikamızın kurucularından Osman Aydın’a Diyanet-Sen’e yapmış olduğu katkılardan dolayı takdir plaketi takdim etti.

 

 

Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir sendika genel merkezini ziyaret eden sendikamızın kurucularından, uzun yıllar Genel Merkez yönetiminde ve İstanbul 1 Nolu Şube başkanı olarak sendikamıza hizmet eden Osman Aydın’a takdir plaketi takdim etti.

Güldemir, “Sizler bu sendikanın kurucuları, merhum Ahmet Yıldız başkanımızın yol arkadaşlarısınız. Sendikamızın bu günlere gelmesinden sizlerin katkısı, emeği büyük. Her zaman sizlerin tecrübelerinden, görüş ve önerilerinizden faydalanacağız. Genel Merkez yönetim kurulu adına size bu takdir belgesini takdim etmekten onur duyuyorum” dedi.

Osman Aydın, takdir plaketinden dolayı teşekkür ederek “Her zaman Diyanet-Sen’in bir üyesi olarak din görevlilerine hizmet etmeye devam edeceğim. Diyanet-Sen başarılarıyla, kazanımlarıyla takdir kazandığı gibi vefa duygusuyla diğerkamlığıyla da takdir toplamaya yeni zirvelere çıkmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum