Reklam

Hüseyin Gazili Din Görevlileri ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Hüseyin Gazili Din Görevlileri ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Hüseyin Gazili Din Görevlileri ile İstişare Toplantısı Yapıldı
26 Aralık 2020 - 15:57

Diyanet-Sen Ankara 2 Nolu Şubeye Bağlı Hüseyin Gazi bölgesindeki Diyanet-Sen üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Neslibey Özkan, Ali Güzeldal, Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ve bölgede görev yapan Diyanet-Sen üyeleri katıldı.

Özkan: Diyanet-Sen Kurumsal Bir Sendikadır

Toplantıda katılımcılara hitap eden Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Neslibey Özkan, Diyanet-Sen’in kurumsal bir kimliğe sahip olduğunu belirterek “Bizler büyük bir ailenin, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a tüm Türkiye’de örgütlü bir sendikanın mensuplarıyız. Hepimiz sendikamızın misyonuna kuruluş ideallerine uygun hareket etmek durumundayız. Kurumsal kimliğin gereği de budur. Mücadelemiz sendikacılığın hakka, hukuka riayet eden tarafını göstermek. Çünkü biz ahlâki ilkeleri olan, erdemi, dayanışmayı önemseyen “değerler sendikacılığı” anlayışını benimsiyoruz. Bizim sendikacılık anlayışımız, mali ve özlük haklar hususunda olduğu kadar, sosyal, kültürel alanda da etkin olmayı amaçlar. “Ben kazanayım da ülke kaybederse kaybetsin” anlayışı, hem ahlaki değildir hem de bizim anlayışımıza terstir. Memur-Sen’in, Diyanet-Sen’in ve Memur-Sen’e bağlı diğer sendikaların zirvede oluşunun sırrı, insanla, değerlerle ve medeniyetle kurduğu sarsılmaz ruh, mana ve gönül beraberliğidir.” Dedi.

Güzeldal: Büyüyen ve Gelişen Bir Sendikayız

Toplantıda konuşan Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Güzeldal, gerek kurumsal gerekse kişisel manada sürekli araştıran, sorgulayan, iki gününü eşit geçirmemek için gayret eden bir vizyona sahip olduklarını hatırlatarak “Kurum olarak ortak aklın ve istişarenin önemini biliyor, isabetli kararların ancak istişare ile alınan kararlar olduğunun bilinci ile istişareye özel önem veriyoruz. Eğitimin yanında sosyal konulara da yer veriyor, zaman zaman düzenlediğimiz etkinliklerle bunu destekliyoruz. Nitekim daha önce gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Din ve Toplum Fotoğraf Yarışması’nın II.si için çalışmalara başladık. Uluslararası standartlarda ve bir çok fotoğraf sanatçısının ve amatör fotoğrafçının katılımıyla gerçekleştirilen yarışma sonrası düzenleyeceğimiz sergimizle de sosyal etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Diyanet-Sen bu gün 83 milyonu geçen üye sayısı, yüzde 86’ ye varan sendikalaşma oranı, 17 yıldır yetki ve yukarıda saydığım tekamül ve gelişim anlayışı ile kurumsallaşmasını her geçen gün pekiştirerek yoluna devam etmektedir. Hiçbir zaman her şey tamam artık zirvedeyiz ve fazla bir şey yapmamıza gerek yok anlayışına sahip olmadık. Hayat devam ettikçe Diyanet-Sen var oldukça bu gelişim bu tekamül devam edecektir.” İfadelerine yer verdi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum