Reklam

Diyanet-Sen'e "Yılın Sosyal Sendikası" Ödülü

Diyanet-Sen, Samsun Yazarlar Derneği tarafından pandemi dönemindeki başarılı çalışmalarından dolayı “Yılın Sosyal Sendikası” ödülüne layık görüldü.

Diyanet-Sen'e "Yılın Sosyal Sendikası" Ödülü
29 Aralık 2020 - 23:32

Diyanet-Sen, Samsun Yazarlar Derneği tarafından pandemi dönemindeki başarılı çalışmalarından dolayı “Yılın Sosyal Sendikası” ödülüne layık görüldü


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir’i sendika genel merkezindeki makamında ziyaret ederek Samsun Yazarlar Derneği olarak hazırlamış oldukları “Yılın Sosyal Sendikası” plaketini Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir’e takdim etti.

Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir Diyanet-Sen’i böyle bir ödüle layık görmelerinden dolayı Samsun Yazarlar Derneği’ne teşekkür ederek “Gerek sendikamız gerekse din görevlilerimiz bu zorlu süreçte üzerlerine düşeni yapmıştır ve yapmaya da devam etmektedir. Vefa Destek Gruplarında, Filyasyon Ekiplerinde büyük bir özveri ile çalışan din görevlilerimizi ve pandemi kurallarına en çok uyulan mekanların camilerimiz olmasından dolayı hem din görevlilerimizi hem de cami cemaatimizi bir kez daha kutluyorum ve bu ödülü tüm fedakar din görevlilerimiz adına alıyorum” dedi. 

Özkan’a Yaşar Doğu Plaketi

Seven ayrıca Diyanet-Sen Genel Sekreteri Hacibey Özkan’a Türk Güreşi’nin efsane isimlerinden Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu’nun tanıtılmasına yaptığı katlılardan dolayı bir plaket ve kendi yazdığı Yaşar Doğu kitabını hediye etti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum