Reklam

Diyanet-Sen, AFAD ile İşbirliği Protokolü

Diyanet-Sen, AFAD ile İşbirliği Protokolü Hazırlıklarına Başladı

Diyanet-Sen, AFAD ile İşbirliği Protokolü
26 Aralık 2020 - 18:12

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, AFAD (Afet ve Acil Durum Başkanlığı) Başkan Yardımcıları İsmail Palakoğlu ve Önder Bozkurt’u ziyaret ederek bir sivil toplum kuruluşu olarak AFAD ile işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

 

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan Yardımcıları Ali Yıldız, Mehmet Yaman ve Ali Güzeldal AFAD Başkan Yardımcıları İsmail Palakoğlu ve Önder Bozkurt’u ziyaret etti. Ziyarette Gönüllü ve Bağışçı İlişkileri Dairesi Başkanı Mehmet Akif Can, Müdahale Dairesi Başkanı Yusuf Aysu, Eğitim Planlama Grup Başkanı Özgür Bostancı da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir, AFAD’ın ülkemizde ve dünyada yaşanan deprem, sel, yangın gibi bir çok afet ve acil durumlar karşısında göstermiş olduğu üstün gayretten dolayı tebrik ettiğini söyledi. Güldemir, son olarak İzmir depreminde göstermiş olduğunuz üstün gayretleri tüm Türkiye izledi. Acil müdahalenin, dakikaların hatta sanayilerin yanında planlı hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Türkiye’nin her il ve ilçesinde teşkilatlı bir sivil toplum kuruluşu ve Diyanet ve Vakıf Görevlileri’nin yetkili sendikası olarak bizler de bu tür afet ve acil durumlarda eğitimini alarak daha bilinçli hareket etmek daha doğru adımlar atmak istiyoruz. Bunun için gerekli her türlü işbirliğine hazırız” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren AFAD Başkan Yardımcıları İsmail Palakoğlu, Önder Bozkurt ve daire başkanları AFAD’ın çalışmaları, Sivil toplum örgütü olarak yapılabilecekler, verilen eğitimler ve işbirliği protokolleri hakkında Diyanet-Sen heyetini bilgilendirdiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum